Meistä

Miten meistä tuli PALS?

2016 ollessamme 16-vuotiaita teimme koulullemme omat kangaskassit. Siitä lähti idea myydä kangaskasseja muillekin kouluille ja kohta myimme niitä usealle yrityksellekin. Kysyntää löytyi muille tuotteille ja jo parin kuukauden jälkeen meillä oli mottona “Kaikki hoituu!”. Nykyään meillä on yli 300 asiakasta ja tiimikin on kasvanut. Mikä alussa lähti pienenä sivuprojektina on nyt täysipäiväinen työ jota rakastamme.
Meidän työmme on helpottaa työtänne ja antaa teille mahdollisuus keskittyä teille olennaisiin asioihin. Meiltä saatte saman yhteyshenkilön kautta kaikki eri tuotteet, eli teillä ei enää tarvitse olla useaa eri toimittajaa. Emme pelkää isoja ja vaativia projekteja, päinvastoin tykkäämme ratkaista ne teille!
Miten meistä tuli PALS? Robin ja Sebastian lavalla kertomassa tarinaansa.
Vastuullisuus on meille tärkeä asia. Meiltä saatte aina ympäristöystävällisen vaihtoehdon tuotteille, jos niin haluatte. Huhtikuussa 2019 kävimme Balilla ja ollessamme siellä osallistuimme tapahtumaan, jossa kerätään roskia rannoilta. Päätimme myös silloin lahjoittaa huhtikuussa ympäristöystävällisistä tuotteista saadusta myynnistä 10%. Lue lisää Bali projektistamme täältä.
Vastuullisuus huokuu meistä. Robin ja Sebastian keräämässä roskia rannalta Balilla 2019.

Pals numeroina

87 900
Myytyä kangaskassia
436
Tyytyväistä asiakasta
114
Eri myytyä tuotetta

Meiltä saat kaikki tarvitsemasi logotuotteet! Pyydä tarjous

Kiitos! Viestisi on vastaanotettu. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.
Hups! Täytä ainakin viesti ja sähköposti jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä.
tai ota yhteyttä:+358 50 5163218 /info@pals.fi